Suosituksia – asiakkaamme kertovat  

Asiakkaamme kertovat

“Järjestimme jatkokoulutuksen aiheesta “Hyvinvointi, motivaatio ja ilo työssä”, luennoitsijoina Carola Lindholm-Gerlin ja Heidi Salonen. Päivä oli inspiroiva ja osallistujat kokivat saaneensa tietoa jota on helppo soveltaa käytännön eri työtilanteisiin. Kurssin teema oli ajankohtainen ja luennoitsijat päteviä ja hyviä. Seuraavassa pari kommenttia vapaamuotoisista arvosteluista:
- Pidin aiheesta – työhyvinvointi. Äärimmäisen tärkeää pysähtyä kuuntelemaan itseään, mutta myös työtovereitaan.
- Saimme osallistua keskustelemalla ja kyselemällä. Kokeilla asioita harjoituksin, puhua kollegoiden kanssa.
- Tunnistin itseni + muita. HYVÄ, HYVÄ.
- Kurssin sisältö on hyvin ajankohtainen.Käyttökelpoinen sekä työssä että yksityiselämässä.
- Luennoitsijat hyviä ja täydensivät toisiaan. Todella kiinnostavaa ja aika lensi kuin siivillä. Saimme myös hyvää kertausta."
Margot Flinck, ruotsinkielisen päivähoidon johtaja Kirkkonummella

horisontal linje

"Olen kahden viimeisen vuoden aikana osallistunut kaikkiin Öppna högskolan på Ålandin Työpaikkapsykologian kursseihin. Aloitin opiskelut osittain siksi että kaikkia työpaikkani osastonhoitajia kehotetaan opiskelemaan 60 op (terveydenhuolto)hallintoa ja myös koska työpaikkapsykologia vaikutti kiinnostavalta osa-alueelta, myös oman johtajana kehittymisen kannalta. Kaikki kurssit ovat olleet hyvin mielenkiintoisia ja ovat antaneet paljon uusia näkökulmia siihen, miten voin kohdata erilaisia kysymyksiä työssäni. Arvostan sitä, että jokaisella Carolinin luennoitsijalla on ollut hyvä pedagoginen ote opetukseen, he ovat eläytyneet tilanteeseen, ja ovat teorioiden lisäksi käyttäneet käytännön harjoituksia ja eläviä esimerkkejä jokapäiväisestä elämästä. Luennoitsijat ovat osoittaneet suurta tietämystä ja olleet uskottavia. Jokainen kurssiosa on herättänyt useita uusia ajatuksia ja ideoita minussa, mutta suurin hyöty arjessani minulla on ollut kursseista, jotka käsittelevät työpaikkakiusausta ja ristiriitojen ratkaisemista."
Marina Härtull, Osastonhoitaja

horisontal linje

Palveluistamme yrityksille ja organisaatioille: "Högskolan på Åland (Ahvenanmaan korkeakoulu) on käyttänyt Carolinin palveluita mm. työnohjauksessa, työilmapiiritutkimuksissa sekä luennoitsijoina. Olemme hyvin otettuja Carolinin kyvystä nopeasti hahmottaa organisaation erityispiirteet ja ammattimaiseen kykyyn tulkita työilmapiirin ja työsuhteet. Heidän kompetenssinsa ja selkeät näkemyksensä ovat auttaneet meitä paljon viime vuosina, ja olen suositellut heitä useille kollegoilleni.”
Jeanette Höstman, Högskolan på Åland

horisontal linje

Pienryhmästä “Rajoittava kiltteys": "Usein, kun asiat eivät oikein suju, annan ihmisten rauhassa puhista ja sen jälkeen kiukuttelen itsekseni. Uskon, että aika moni meistä pyrkii säilyttämään kotirauhan väärällä tavalla. Pienryhmä on auttanut minua ymmärtämään selkeiden viestien antamisen tärkeyden sillä, miten muut työpaikalla tai kotona voivat muuten ymmärtää, mitä oikeasti haluan. Joskus on todella tärkeää sanoa selkeästi ääneen tarpeistaan ja ajatuksistaan, silläkin uhalla, että joku pahoittaa mielensä. Pitemmän päälle kaikki voittavat, sillä useimmiten ihmiset haluavat toisilleen hyvää, mutta se on vaikeaa, koska kukaan meistä ei ole ajatuksenlukija. Keskustelu ryhmässä käydään hyvässä ja luottamuksellisessa hengessä. Olen saanut paljon näistä keskusteluista ja haluan lämpimästi suositella kiltteyspienryhmää itse kullekin!" 
Bodil Wadenström, Opettaja 

horisontal linje

Kurssipäivästä "Rajoittava kiltteys": "Mielenkiintoinen ja antoisa päivä, joka koskettaa kaikkia! Kurssilla on selkeä pedagoginen rakenne ja konkreettisia esimerkkejä, jotka saavat aikaan sen, että saadun voi nopeasti myös soveltaa käytäntöön. Suosittelen lämpimästi!"
Camilla Roos, Käsikirjoittaja 

horisontal linje

Yhteistyöyrityksiä ja organisaatioita:

 • Rastor
 • Optima
 • Novia
 • FAMI
 • Högskolan på Åland
 • Esbo Arbis
 • Folkhälsan
 • Marthaförbundet
 • KWH Pipe 
 • MariMatic
 • Snellman
 • Pohjanmaan Kauppakamari

Ota yhteyttä