Yhteystiedot

Ab Carolin Oy
Olkipolku 3
02620 Espoo 

puh 050 4002520 (esitteissä mainittu 010 666 7300 ei ole enää käytössä)
sähköposti Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
www.carolin.fi

 

Carola Lindholm-Gerlin


Carola Lindholm-Gerlin
Tj, ACC/NeuroLeadership-valmentaja, senior HR-konsultti
puh 050-3378528
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

Carola Lindholm-Gerlin on kasvatustieteilijä, joka on erikoistunut viestintään ja johtajuuteen. Hänellä on työkokemusta mm. organisaation muutoksista sekä uusien organisaatioiden rakentamisesta. Ensimmäisissä esimiestehtävissään 80-luvun lopulla ja 90-luvun alussa hän työskenteli henkilöstö- ja tuotekehitystehtävissä kahdessa konkurssiuhanalaisessa yrityksessä. Hän perusti vuonna 1993 Carolin-yrityksen ja jatkoi työtään kehittyvien yritysten ja organisaatioiden parissa sekä konsultoiden haastavissa tilanteissa olevia johtajia. Carola pitää ruoanlaitosta ja viettää mielellään vapaa-aikaa ystäviensä kanssa.

 

Bertil "Bobby" Gerlin

Bertil "Bobby" Gerlin
juristi, HR-konsultti
puh 050-4002520
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

Bertil "Bobby" Gerlin on kasvanut Helsingissä, mutta on asunut myös Läntisellä Uudellamaalla sekä seitsemän vuotta Uppsalassa. Hän on opiskellut lakia sekä Suomessa että Ruotsissa ja on saavuttanut oikeustieteen maisterin tutkinnon molemmissa maissa. Hän on työskennellyt kiinteistöjen, isännöinnin sekä rakennusalan parissa 80- ja 90-luvuilla, jonka jälkeen hän erikoistui insolvenssioikeuteen. Tänä päivänä hän tekee töitä HR-juridiikan parissa kaikkine kiemuroineen. Hän viihtyy parhaiten tehdessään töitä ihmisten parissa ja pysyy mieluiten poissa oikeussaleista. Hänen kiinnostuksen kohteensa vapaalla ovat kajaakki, purjehdus, pyöräily sekä jonain päivänä hankinnan alla oleva urheiluauto...

 

 

Sabina Söderlund

 

 

Sabina Söderlund-Myllyharju
Tiedottaja
puh 050-3462451
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Sabina Söderlund-Myllyharju on graafikkomme, joka hoitaa myös yrityksen hallinnon. Hän avustaa eri projekteissa analysoiden materiaalia ja kirjoittaen raportteja yhteistyössä konsulttiemme kanssa jne. Hän on koulutukseltaan medianomi, lähihoitaja sekä markkinointiviestinnän assistentti. Sabina pitää leipomisesta, puutarhan hoidosta, musiikista sekä liikkunnasta.


 

 

 

 

 

 

 

Ota yhteyttä